spacer
Heykon vorige / volgende
Als u een bouwproject gaat ontwikkelen, is het fijn als u kunt samenwerken met een ervaren en betrouwbare partner. Die het hoofd koel houdt als er zich onverwachte en complexe uitdagingen aandienen. Die dan creatieve oplossingen bedenkt en het overzicht bewaart. En alle partijen betrokken houdt, door goed samen te werken en de verantwoordelijkheden daar te leggen waar ze horen.

We zijn nuchtere probleemoplossers. Verzinnen creatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. En kunnen goed delegeren, omdat we geloven in de kunde van de mensen. Zo kunnen we vastgelopen projecten weer vlottrekken en onder grote tijdsdruk projecten tot een goed einde brengen. Daarbij komt onze gedegen kennis van het bouwproces door jarenlange praktijkervaring steeds van pas.

Wat we bedenken, willen we ook graag realiseren. Zo laten we uitdagende bouwprojecten werkelijkheid worden. Tijdens het bouwproces denken we steeds een paar stappen vooruit: welke knelpunten kunnen zich voordoen en hoe lossen we die op? Zo minimaliseren we de risico’s en houden we grip op de kosten.

Het bouwproces kundig aansturen, slimme oplossingen aandragen en inhoudelijk adviseren. Dat is de kracht van HEYKON.


Industriestraat 10
4462 EZ Goes
Telefoon:0113 - 744 025
Email:info@heykon.nl
Internet:www.heykon.nl