spacer
Croonwolter&dros vorige / volgende
Intelligentie door technologie

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

De bedrijfsactiviteiten van Croonwolter&dros worden zowel vanuit het landelijk hoofdkantoor, als vanuit geografisch en strategisch over Nederland verspreide vestigingen verricht. Iedere vestiging is een volledig geoutilleerd techniekbedrijf met installatie en onderhoudsfaciliteiten om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. De projecten welke vanuit het hoofdkantoor worden gerealiseerd behoren tot de meest omvangrijke in Nederland.

Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente technologische elektrotechnische-, werktuigbouwkundige- en automatisering en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten en wil voor haar aandeelhouders, werknemers, opdrachtgevers en leveranciers een betrouwbare, integere en maatschappelijk betrokken, pro-actieve partner zijn. Met deze intelligente, zelfdenkende en -lerende systemen worden processen in of van objecten zoals schepen, tunnels, gebouwen en fabrieken efficiënter en effectiever waarbij geïnspireerde en betrokken werknemers de toegevoegde waarde leveren van ons product

Croonwolter&dros B.V.
Bezoekadres:
Schouwersweg 94
4451 HT Heinkenszand

Postadres:
Postbus 48 4460 AA Goes

Email: regio-zuidwest@croonwolterendros.nl
Internet: www.croonwolterendros.nl