spacer
Schipper vorige / volgende
Schipper: De adviseur naast de ondermer

Sinds de oprichting in 1938 in Goes heeft Schipper Accountants elf vestigingen in Zuidwest Nederland en behoort met meer dan 300 medewerkers tot de top 20 van accountantskantoren in Nederland. Schipper biedt ondernemers diverse diensten op het gebied van onder meer accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich door een gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van corporate finance, pensioenen, estate planning, successieplanning en human resources. Schipper bundelt de verschillende activiteiten in vijf disciplines: Accountants, Fiscaal, Pensioen, Corporate Finance en Personeel & Organisatie.

Bij Schipper staat de adviseur naast de ondernemer. We zullen nooit op de stoel van de klant gaan zitten, maar dat we er wel pal naast zitten om samen aan een succesvolle toekomst te werken.

Wilt u meer weten over Schipper ga dan naar onze nieuwe website: www.SchipperGroep.nl. Bekijk ook de testimonialfilms van onze klanten.Adres:
Schermerhornstraat 2
Postbus 8 AA GOES

Telefoon:0113-239400
Fax:0113-230930
Email:info@schippergroep.nl
Internet:www.schippergroep.nl